Henkilökuljetukset luotettavasti ja turvallisesti

Tilaa kuljetus

050 412 5578

Hämeen Laatukuljetus

Luotettava kuljetuspalvelu 

Hämeen Laatukuljetus tarjoaa henkilökuljetukset luotettavasti ja turvallisesti. Asiakkaitamme ovat kunnat, yritykset, sairaanhoitopiirit ja muut terveydenhuollon toimijat sekä yksityishenkilöt. Toimimme pääasiassa Pirkanmaalla. Henkilökuljetuksissa käytössämme on henkilöautoja, tila-autoja ja pikkubusseja, joihin mahtuu 16 henkilöä.

 

Suunnittelemme henkilökuljetuksen toteutuksen yhdessä asiakkaan kanssa. Sovimme aikatauluista ja valitsemme käytettävän ajoneuvon asiakkaan kuljetustarpeen mukaan. Henkilökuljetuksissa teemme myös pitempiaikaisia sopimuksia, jos kuljetustarve on jatkuvaa.  

 

Ammattitaitoiset kuljettajat 

Kuljettajillamme on vuosien kokemus henkilökuljetuksista. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että hoidamme kuljetukset luotettavasti ja turvallisesti. Noudamme asiakkaat sovitusta paikasta oikeaan aikaan ja kuljetamme heidät perille asti. Meille on tärkeää, että asiakkaidemme matka on miellyttävä ja siksi panostamme myös asiakaspalveluun. Meillä on vuosien kokemus myös erityisryhmien kuljettamisesta. Lasten ja muiden kohdalla huomioimme erityisesti matkustajien turvallisuuden ja muut tarpeet. Kuljettajamme auttavat mielellään asiakkaitamme matkan eri vaiheissa.

turvavyö ikoni

Tilaa kuljetus

Kun tilaat kuljetuksen, saat meihin suoraan yhteyden, ja asia hoidetaan ilman välikäsiä. Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

 

Henkilökuljetusten tilaukset

Soita

050 412 5578

Teemme myös pitkäkestoisia kuljetussopimuksia. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.